• 032 - 295 68 92
  •  
  • 098 - 253 86 46
  • 067 - 370 73 21
  •  
  • 066 - 652 96 26
  • 063 - 432 88 55
067 370 73 21

Стіл розкладний в сучасному стилі
VEGA PLUS

Немає ціни

ДІЗНАЙТЕСЬ ЦІНУ !!!
Дізнатись про знижки
  • 032 - 295 68 92
  •  
  • 098 - 253 86 46
  • 067 - 370 73 21
  •  
  • 066 - 652 96 26
  • 063 - 432 88 55
  • 032 - 295 68 92
  •  
  • 098 - 253 86 46
  • 067 - 370 73 21
  •  
  • 066 - 652 96 26
  • 063 - 432 88 55

Розкладання столу: Так , Тип столу: Розкладний обідній

Розділ: Столи для столової

Країна виробник: Італія

Артикул: art. 42.68

Фірма: BONTEMPI CASA/INGENIA

Характеристики - VEGA PLUS

Розміри:
- Ширина: 48/98/148/198/248/298 см
- Глибина: 90 см
- Висота: 75 см

Загальні:
- Розкладання столу: Так
- Тип столу: Розкладний обідній

Відео - VEGA PLUS

Collection INGENIA CASA

Стіл VEGA PLUS в сучасному стилі, від італійської фабрики Bontempi.

Стіл VEGA PLUS може бути таких розмірів:
Art. 42.68
cm.90x48x H.75 chiuso / closed
cm.90x98x H.75 semi aperto / half open (1allunga/1ext.)
cm.90x148x H.75 semi aperto / half open (2allunghe/2ext.)
cm.90x198x H.75 semi aperto / half open (3allunghe/3ext.)
cm.90x248x H.75 semi aperto / half open (4allunghe/4ext.)
cm.90x298x H.75 aperto / open (5allunghe/5ext.)

Art. 42.69
cm.130x48x H.75 chiuso / closed
cm.130x98x H.75 semi aperto / half open (1allunga/1ext.)
cm.130x148x H.75 semi aperto / half open (2allunghe/2ext.)
cm.130x198x H.75 semi aperto / half open (3allunghe/3ext.)
cm.130x248x H.75 semi aperto / half open (4allunghe/4ext.)
cm.130x298x H.75 aperto / open (5allunghe/5ext.)

Переглянути повний огляд

Фото - VEGA PLUS

Стіл розкладний в сучасному стилі VEGA PLUS Стіл розкладний в сучасному стилі VEGA PLUS Стіл розкладний в сучасному стилі VEGA PLUS
Стіл розкладний в сучасному стилі VEGA PLUS Стіл розкладний в сучасному стилі VEGA PLUS Стіл розкладний в сучасному стилі VEGA PLUS
Стіл розкладний в сучасному стилі VEGA PLUS Стіл розкладний в сучасному стилі VEGA PLUS Стіл розкладний в сучасному стилі VEGA PLUS

Коментарі

Для того, щоб мати змогу коментувати, будь ласка, або Зареєструйтися